Hoe lid worden?

 

Inschrijven:

Men kan zich gedurende het hele jaar aansluiten bij Joggingclub Leeuwerik.

Ieder lid dient het aansluitingsformulier in te vullen en te ondertekenen. De aansluiting is pas volledig na ontvangst van het aansluitingsformulier EN na betaling.

Inschrijven kan het hele jaar door bij één van de bestuursleden of via E-mail.

Nieuwe leden betalen €60. Clubtrui is in deze prijs inbegrepen. Het is ook apart te verkrijgen en kost €30.

 

 **** OPGELET ****

Indien men VOOR of OP de inschrijvingsdag het lidmaatschap vernieuwt betaalt men €30  Vanaf het 4de gezinslid GRATIS.

 Wie zijn lidmaatschap hernieuwt NA de inschrijvingsdag  (08/12/2019) zal €35 betalen. Ook hier is de inschrijving van het 4de  gezinslid gratis.

 Download HIER ons inschrijvingsformulier

 

Wat bieden wij hiervoor?

  • Ongevallenverzekering op trainingen en clubactiviteiten
  • Groepstrainingen op dinsdag- en donderdagavond
  • Maandelijkse nieuwsbrief ‘t Leeuwerikske
  • Drank na de trainingen
  • Deelname aan het regelmatigheidscriterium met prijzen en waardebons als beloning

 

Verzekering:

Alle leden zijn verzekerd bij Sporta. Een deel van het inschrijvingsgeld dient om deze verzekering tegen ongevallen af te sluiten.

Wanneer je je kwetst op training meld je dit zo spoedig mogelijk aan de secretaris, Christophe De Backer of aan Lieve De Weerdt,  die je dan de nodige formulieren zal meegeven om naar de dokter of het ziekenhuis te gaan. In principe zijn er altijd formulieren aanwezig op training
Opgelet: deze formulieren moeten binnen de 8 dagen na het ongeval bij de verzekeringsmaatschappij zijn. 

Slechts vanaf de datum van inschrijving ben je verzekerd. Het is ook aangeraden een eigen 'familiale verzekering' te hebben.

Je bent verzekerd op alle wedstrijden van het criterium en alle activiteiten die de club organiseert. We rekenen wel steeds op de eerlijkheid van onze leden en hopen dat zij hier geen misbruik van maken.

Kwets je je op een wedstrijd dan ga je naar de organisator om dit te melden. In principe moet iedere organisator verzekerd zijn tegen lichamelijke en materiële schade tijdens zijn activiteit.

  

Mutualiteiten  betalen lidgeld terug !

 

Verschillende mutualiteiten bieden aan hun leden een terugbetaling van het lidgeld van een sportclub aan. Meestal dient u hiervoor een formulier te laten invullen door een clubverantwoordelijke. U kan de modaliteiten en het formulier meestal op de website van uw mutualiteit terugvinden en het laten invullen door onze secretaris.
 

 

 

 

NIEUW VANAF 1 JANUARI 2010 bij de Christelijke Mutualiteit:

Ook leden van 25  jaar tot en met 49 jaar kunnen een tegemoetkoming bekomen tot 20 euro per jaar in de kosten voor lidgelden, abonnementen van een sportclub, sportcentrum of erkend fitnesscentrum.

De Neutrale Ziekenfondsen betalen tot 30 euro terug van het lidmaatschap én dit zonder leeftijdsbeperking. Zij waren immers de eerste op de markt met dergelijk aanbod.

 

 

Joggingclub Leeuwerik

Leeuwerik friends